X
Inloggen bij Befitly
Wachtwoord vergeten?
X
Op de hoogte blijven
Meld je nu aan voor de nieuwsbrief
  • mobiel 1
  • mobiel 2

 

 

 

Befitly voor voordelig en flexibel sporten in Leiden, Zoetermeer

Ons verhaal

Befitly is eind 2018 opgericht door Justin van Houdt en Richard Verstrenge. We zijn allebei best sportief, doen verschillende binnen en buitensporten, maar ook vaste bezoekers van een sportschool. De sportschool is erg een prettige gelegenheid om lekker te sporten. Vooral wanneer de tijd beperkt is of het buiten donker, nat of koud is. Maar zoals bij de meesten van ons is het lastig de motivatie vast te houden om altijd maar hetzelfde te doen, op dezelfde plek. Terwijl we beiden ook nog eens best veel heen en weer pendelden tussen verschillende steden, of in de stad.
Soms wil je gewoon eens een andere sport uitproberen of op een andere locatie, om in conditie te blijven, zonder meteen aan een abonnement vast te zitten.

Het zoeken en uitproberen van nieuwe activiteiten was zo makkelijk nog niet. Waarom niet eens Yoga proberen, of lekker kickboxen.
Hieruit ontstond het idee dat de sporter meer centraal moet staan en makkelijk en flexibel moet kunnen sporten, waar en wanneer je maar wilt.

Zo is het idee voor Befitly ontstaan!

Zo zijn wij gestart..

We zijn begonnen met niks in 2018. Door te gaan praten met sporters en sportscholen. Met het bouwen van een platform, waarmee sporters zelf bepalen waar, wanneer en hoe vaak zij willen sporten hebben we dat idee steeds meer vorm gegeven. Een app dat het zoeken, vinden en reserveren van verschillende sporten, workout en locaties makkelijk moet maken, en alles aan elkaar verbindt. Ons doel is om sporters en partners bij elkaar te brengen. Om sporters de flexibiliteit te bieden waar je zelf enthousiast van wordt, en om sportscholen, gyms, studio's enz. te helpen enthousiaste sporters een plek te bieden, en zo een mooi aanbod te creeren.

Wij geloven dat regelmatig sporten je gezonder en gelukkiger maakt.
Daar dragen we graag voor iedereen een klein steentje aan bij.

flexibel een sportschool en activiteit zoals fitness of yoga een vechtsport kiezen

Onze Missie

Sporters en sportlocaties verbinden door flexibiliteit te bieden die sporters vragen. Om alle welwillende sporters te stimuleren om op een makkelijke manier een gezonde levensstijl na te streven.