X
Inloggen bij Befitly
Wachtwoord vergeten?
X
Op de hoogte blijven
Meld je nu aan voor de nieuwsbrief
Speciaal voor de LeidsePas!

Geniet van 25% op je eerste maand sporten!Met één abonnement onbeperkt toegang tot de beste sportscholen en studio's in Leiden en omgeving. Nu al keuze uit meer dan 85+ sportlocaties, 503+ verschillende activiteiten en 1006+ workouts per week!

Start nu met een standaard abonnement voor € 29,95 voor de eerste 4 weken. Klik op de onderstaande knop om door te gaan. Vul je gegevens in en vergeet niet om jouw speciale LeidsePas-kortingscode in te vullen.Ben je benieuwd welke verschillende abonnementen wij nog meer aanbieden. Klik dan verder op prijzen om al onze abonnementen te zien.

Hoe werkt het?

Befitly maakt sporten nog leuker met ons ruime aanbod aan sportlocaties en groepslessen in Leiden en omgeving.


1

Kies je abonnement: € 29,95 voor de eerste 4 weken

Sluit je abonnement nu af en geniet van een 25% korting op je eerste 4 weken. Je kunt altijd je abonnement stoppen of pauzeren.

2

Zoek naar de leukste workouts en beste sportlocaties

Ontdek nieuwe sporten, probeer de leukste workouts uit en vind locaties waar je zelf kunt trainen. Wekelijks worden er nieuwe sportlocaties toegevoegd.

3

Check eenvoudig in via de web-app en bij elke sportlocatie

Reserveer een activiteit en Check-in vlak voor binnenkomst en loop zo overal naar binnen. Voor vrij fitness is natuurlijk geen reservering nodig.

Lees meer

"Het product is geweldig! Befitly zorgt ervoor dat ik nu flexibel overal kan sporten en dat voor een goede prijs. Het resultaat is dat ik nu super gemotiveerd ben en dat zie ik goed terug in de spiegel."

- Us Conijn

Start nu jouw gezonde levensstijl met een Befitly abonnement voor € 29,95!

Mis jouw kans niet en maak ook gebruik van deze unieke 25% korting!

Ben je benieuwd welke verschillende abonnementen wij nog meer aanbieden. Klik dan verder op prijzen om al onze abonnementen te zien.

Meest gestelde vragen

Ja! Na het afsluiten van een abonnement kan je direct je workout reserveren en/of van de vrije-inloop gebruik maken bij een aangesloten Standaard sportlocatie. Dat doe je door te kiezen voor "Inchecken" in het menu na inloggen.

Het inchecken bij een sportlocatie is super eenvoudig. Na het afsluiten van jouw abonnement kan jij onbeperkt bij alle standaard locaties inchecken. Als je binnen een straal van 200 meter van de sportlocatie bent kan je eenvoudig inchecken via onze website op je mobiel. De sportlocatie ontvangt dan direct een bevestiging dat jij verwacht wordt. Uiteraard staan zij te popelen om jouw dan welkom te heten.

Mocht het Befitly abonnement toch niet bevallen, annuleer dan zonder problemen of kosten het abonnement 14 dagen voor het volgende betalingsperiode.
Eenvoudig in het menu onder account, kies voor het tabblad abonnement, abonnement beëindigen.