X
Inloggen bij Befitly
Wachtwoord vergeten?
X
Op de hoogte blijven
Meld je nu aan voor de nieuwsbrief
  • mobiel 1
  • mobiel 2

Sporten in Leiden

Befitly maakt sporten nog leuker met ons ruime aanbod aan sportlocaties en groepslessen in Leiden en omgeving.


Leiden, ook wel de stad van ontdekking genoemd, is een prachtige oude stad met meer dan 120.000 inwoners. Naast de vele historische bezienswaardigheden, havens, grachten, hofjes en authentieke straatjes, biedt Leiden een mooi onderkomen voor vele Leidse studenten. De Universiteit Leiden biedt inmiddels 6 faculteiten met vestigingen aan in Leiden. Leiden is niet alleen geschikt voor studenten, maar ook voor werkenden. Leiden biedt een groeiende werkgelegenheid met veel diversiteit aan bedrijven.

Om iedereen zo gezond en productief te houden is sport en beweging belangrijk. Dit is ook goed te zien in de vele sporten in Leiden die te beoefenen zijn. Voor ieder is er wel een sport te vinden die goed bij hem of haar past in Leiden. De concentratie sporten in Leiden is dan ook enorm. Naast de sportscholen in Leiden, zijn er ook een hoop yoga studio's, pilates studio's, boks clubs, bootcampplekken en zwembaden in Leiden te vinden. Maar naast bekende sportactiviteiten zijn er ook een hoop nieuwe sporten in Leiden te ontdekken, denk eens aan suppen in Leiden en Capoeiralessen in Leiden. Maandelijks zoeken maar liefst meer dan 1.000 sporters naar een sportschool, fitnesscentrum, studio, gym in Leiden.

Befitly helpt jou met het beoefenen van de leukste sporten in Leiden en uiteraard het ontdekken van nieuwe sporten in Leiden. Met het Befitly sportabonnement kan je overal in Leiden bij de leukste, beste en nieuwste sportactiviteiten sporten. Befitly combineert diverse sportabonnementen, 10-rittenkaarten, dag tickets in één! Bekijk het Befitly sportabonnement waarin wordt uitgelegd hoe eenvoudig dit werkt.

Sportschool Leiden


Fitness in Leiden is een populaire sportactiviteit. In het algemeen is Fitness erop gericht je lichaam in goede conditie te brengen en te houden. Dit gebeurd doormiddel van cardiotrainingen en krachttrainingen. De sportscholen in Leiden faciliteren dit door krachtruimtes en cardioruimtes, maar er worden ook diverse groepslessen aangeboden waar door verschillende workouts de uithoudingvermogen en spierkracht getraind worden.

Er zijn vele sportscholen in Leiden te vinden. Waarin keuze hebt in echte boutique sportscholen in Leiden of juist grote gyms in Leiden. Op de Befitly map is ook goed te zien dat de ligging van de sportscholen behoorlijk uiteenlopen. Zo kan je sportscholen in het centrum van Leiden vinden, maar ook daarbuiten. Het leuke is dat iedere sportschool in Leiden zijn eigen specialiteiten, faciliteiten en aanbod heeft.

Bekijk het overzicht van alle sportscholen in Leiden. Vergelijk sportscholen in Leiden heel makkelijk op fitness aanbod, groepslessen of workouts. We bieden je heel veel keuze: Van luxe sportfaciliteiten, personal trainers tot aantrekkelijke sportscholen. De keuze is aan jou.

  • Vergelijk eenvoudig sportscholen
  • Ga gratis op proef naar binnen bij de leukste sportschool of gym
  • We hebben een heel breed aanbod in Leiden

Zwembad Leiden


Naast de 28 kilometer aan grachten die in Leiden bevinden en niet ver weg aantal meren en de Noordzee, bevinden er ook veel zwembaden in Leiden. Uiteraard zijn zwembaden in Leiden ideaal geschikt voor vrij zwemmen / recreatiezwemmen en banenzwemmen, maar tegenwoordig zie je dat zwembaden in Leiden zich ook meer focussen op het fit focussen. Zo worden er veel zwemfitness lessen in de zwembaden in Leiden gegeven. Je kan denken aan groepslessen FloatFit, Aqua Fit en Aqua Robics.

Ben jij nou benieuwd in welke zwembaden in Leiden jij vrij kan zwemmen, banenzwemmen of mee kan doen aan de leuke workouts die gegeven worden.

Bekijk het overzicht van alle aangesloten zwembaden in Leiden bij Befitly. Vergelijk zwembaden in Leiden heel makkelijk op faciliteiten aanbod, groepslessen of workouts.

Yoga Leiden


Aan Yoga is geen gebrek in Leiden. Zo zijn er heel veel verschillende yoga studio's in en om de stad Leiden. Met een toenemende populariteit aan yogi's in Leiden wordt er zelfs jaarlijks een yoga festival georganiseerd. Yoga bevordert je fysieke gesteldheid, yoga is goed tegen stress gerelateerde klachten en is een goede verbinding tussen lichaam en geest. Dit zijn een aantal reden waarom Yoga ook iets voor jou is. Yoga kent vele verschillende vormen, die ook in yoga studio's in leiden te beoefenen zijn. Met je Befitly sportabonnement kan ook jij Yoga in Leiden beoefenen. Zo is het sportabonnement ideaal geschikt om nieuwe Yoga stijlen in Leiden te proberen of überhaupt een Yogales voor de eerste keer proberen. Vergelijk al het Befitly aanbod van yogalessen in Leiden en probeer het uit!

Bootcamp Leiden


Bootcamp is ontstaan als spierversterkende trainingsmethode die door het leger in bezette gebieden werd uitgevoerd. Tegenwoordig bootcamp een spierversterkende trainingsmethode uitgevoerd in groepsverband onder begeleiding van een fitnessinstructeur. Vaak met een trainingsduur van een uur wordt de kracht- en uithoudingsvermogen getraind. Bootcamp is geschikt voor elke trainingsniveau. Ook in Leiden zijn er veel bootcamp plekken. Bootcamp Leiden wordt zowel buiten als binnen gegeven. Er zijn diverse parkjes, pleintjes waar bootcamp workouts in Leiden worden gegeven. Je kan veel verschillende bootcamp workouts in Leiden vinden in het aanbod van Befitly. Kijk ook eens bij workout schema van sportscholen, want er worden ook wekelijks veel bootcamp workouts bij of vanuit de sportscholen georganiseerd.