X
Inloggen bij Befitly
Wachtwoord vergeten?
X
Op de hoogte blijven
Meld je nu aan voor de nieuwsbrief
 • mobiel 1
 • mobiel 2

Hoe werkt het?

Befitly maakt sporten nog leuker met ons ruime aanbod aan sportlocaties en groepslessen bij jou in de omgeving.


1

Sluit je flexibele abonnement af

Kies het abonnement dat het beste bij je past. Hiermee krijg je onbeperkt toegang tot alle locaties en activiteiten. Voor sommige activiteiten vragen we een extra betaling. Zo heb je alles onder handbereik maar betaal je standaard toch nooit te veel.

2

Zoek de beste workout en sportschool

Ontdek nieuwe sporten, probeer de leukste groepslessen en workouts uit, en vind de locatie waar jij je op je het meest op je gemak voelt in de app.

3

Check-in

Reserveer een activiteit en/of CheckIn voor binnenkomst. Zo makkelijk was het begin van een gezonde levenstijl en makkelijk gemotiveerd sporten voor het beste resultaat nog nooit. Zo kom en blijf je het best in conditie.

sportieve workouts en groepslessen

Hoe flexibel ben jij..

Met het Befitly abonnement creëer je eenvoudig een sportschema wat nooit gaat vervelen.

 • Ontdek de leukste sportschool of gym
  Je kunt onbeperkt combineren. Denk aan fitness, zwemmen, yoga, bootcamp, vechtsporten en nog veel meer. Hier een complete overzicht. We bieden meer dan 925 workouts per week aan!

 • Plan je workout vooruit of beslis last-minute
  Reserveer lessen vanaf 4 weken van tevoren of kies een sportlocatie bv. voor fitness waarvoor je niet voor hoeft te reserveren.

 • Sportief en heathly
  Je stelt je eigen sportactiviteiten en schema samen, afgestemd op je eigen agenda en hoe je je voelt. Leuker en gezonder kunnen we het niet maken!

Word lid!


Probeer het nu en ervaar hoe makkelijk het is om met Befitly jouw doelstellingen te behalen


Fitness en yoga bij elke aangesloten sportschool in een abonnement

Meest gestelde vragen

Met een abonnement mag je onbeperkt sporten combineren bij al onze aangesloten partners en locaties, ook voor die activiteiten waarvoor een extra betaling vermeld is.

Met een abonnement mag je echter wel maar maximaal 1 keer per dag sporten.

Na het afsluiten van een abonnement kun je direct beginnen, en een workout reserveren of vrij naar binnenlopen bij één van de sportlocaties. Je abonnement gaat dus direct in na de betaling van het abonnement.

Elke sporter ontvangt een persoonlijke kortingscode, deze kun je delen met je vrienden, kennissen, familie of met wie dan ook.
Voor iedere inschrijving met deze kortingscode ontvang je korting op je volgende abonnementsperiode. Afhankelijk van het type abonnement kan dat oplopen tot 28 dagen gratis sporten voor jullie beiden!

Wil je je lidmaatschap opzeggen, geef dit dan 14 dagen voor het einde van je abonnement aan. Je kunt dit simpel zelf online regelen.
Heb je bijvoorbeeld een blessure opgelopen of ga je op vakantie, dan kun je ook je abonnement eenvoudig pauzeren. Beide regel je op je accountpage.
Voor pauzeren geldt een maximum van 3 weken per jaar. Dat mag 1 x 3 weken lang zijn, of steeds voor een kortere periode met een minimum van 1 dag.

Ben je net begonnen bij Befitly, dan kun je altijd in de eerste 14 dagen je abonnement opzeggen.