X
Inloggen bij Befitly
Wachtwoord vergeten?
X
Op de hoogte blijven
Meld je nu aan voor de nieuwsbrief
  • mobiel 1
  • mobiel 2

Veel gestelde vragen

Kies de activiteiten die je graag wilt doen, of kies sportlocaties bij je in de buurt. Ontdek de activiteiten en locaties hier.

De betaling voor het eerste periode gaat via iDeal. Met deze betaling geef je toestemmimng aan Befitly om gedurende het abonnement tot automatische incasso over te gaan voor de vervolg periodes.

Ja! Na het afsluiten van een abonnement kun je direct een workout reserveren en/of vrij inlopen bij een bij Befitly aangesloten partner.

Wanneer je een extra activiteit wilt doen, welke buiten het standaard abonnement valt, dan staat de prijs apart vermeld.
Wanneer je akkoord geeft, wordt dit bedrag automatisch van je rekening afgeschreven. Zo betaal je nooit te veel voor je abonnement, en kun je toch alles doen waar je zin in hebt, zonder ergens aan vast te zitten.
De afschrijving van de extra betalingen vind eenmalig plaats per periode, of wanneer je je abonnement beeindigt of pauzeert.

Als je bent ingelogd ga je via locaties naar de pagina van de sportschool waar je naartoe wilt. Daar kun je het rooster bekijken, een workout reserveren, of je aanmelden om bijvoorbeeld zo naar binnen te lopen voor fitness. We noemen dat laatste 'vrije inloop'.

Voor activiteiten waar geen reservering voor nodig is kun je vrij naar binnen lopen tijdens de openingstijden van de sportlocatie.
Wanneer je binnen 100m van de sportlocatie bent en je klikt de partnerpage op de knop "Check-In" weten ze dat je eraan komt.

Een gereserveerde les kan tot vier uur van tevoren geannuleerd worden. Een reservering kun je annuleren op je Account page onder de tab Reserveringen, of klik hier

Nee er is geen no-show fee beleid, maar om ieder Befitly lid een eerlijke kans op een plek in een les te geven, dien je je binnen een termijn van 4 uur voor aanvang van een activiteit af te melden.

Je kunt je abonnement pauzeren of opzeggen. Als je denkt maar tijdelijk te willen stoppen, bijvoorbeeld te druk of geblesseerd. Kies dan voor pauzeren, dan blijft je sporthistorie bestaan. Die optie vind je op je account page.
Als je toch wilt opzeggen, let er dan op dat je minimaal twee weken voor een verlening annuleerd. De optie vindt je op je account page onder het kopje abonnement. Ben je ontevreden over Befitly, laat het ons dan aub weten. We willen ons graag verbeteren, en misschien kunnen we het voor je oplossen. Stuur dan een mail aan info@befitly.com

De abonnementsperiode bedraagt 4 weken, oftewel 28 dagen. Dit is gunstig voor jou, want hierdoor betaal je minder dan voor een maandelijks abonnement, en kun je ook sneller opzeggen als je dat wilt.