X
Inloggen bij Befitly
Wachtwoord vergeten?
X
Op de hoogte blijven
Meld je nu aan voor de nieuwsbrief
Outdoor Fris & Fit Leidse Hout
 

Outdoor Fris & Fit Leidse Hout

Houtlaan 100 Leiden

  • mobiel 1
  • mobiel 2

Let op: Deze partner/locatie is nog niet actief!

Over deze locatie

Je conditie verbeteren, sterker en strakker worden, eindelijk die paar kilo's teveel kwijt, lekker in de natuur, samen zweten in een groep. Spreekt jou dit aan? Dan is bootcamp van Outdoor Fris & Fit Leidse Hout wat voor jou!

Outdoor Fris & Fit Leidse Hout verzorgt intensieve fysieke bootcamps in de natuur. Er komen geen apparaten en klassieke gewichten aan te pas: je maakt vooral gebruik van je eigen lichaamsgewicht en van hekjes en bankjes in het park. Een trainingsessie duurt een uur. In dat uur doe je van alles: hardlopen, buikspieroefeningen, benen, armen en conditie. Het is dus niet alleen krachttraining, maar ook duur- en intervaltraining. De bootcamp-trainingen zijn in een groep. Iedereen kan het daarbij zo zwaar maken als hij zelf kan Ún wil. Maar om resultaat te krijgen, zijn natuurlijk wel zweetdruppels nodig!

De trainingen die verzorgt worden door Outdoor Fris & Fit Leidse Hout zijn geschikt voor iedereen die wat aan zijn conditie wil doen. Of je nu een beginnende sporter bent of gevorderd, man of vrouw, jong of niet-meer-zo-jong, fit of een couch potato, voor iedereen is er een passende bootcamp-training. Je bepaalt zelf hoe zwaar je de trainingen maakt door de manier waarop je de oefeningen uitvoert. En als je bijvoorbeeld een (lichte) blessure hebt, kunnen we bepaalde oefeningen aanpassen of vervangen, zodat je sport op een manier die je aankan.


Faciliteiten

  • Personal training
  • Voedingsdeskundige

Activiteiten


Bijzonderheden

Let op: Verzamelen bij het Theehuis in het Leidse Hout. Wanneer het donker is, verzamelen we bij de bushalte voor de ingang.
Zodra er weer lessen gegeven worden, wordt dit bijgewerkt op onze site.