X
Inloggen bij Befitly
Wachtwoord vergeten?
X
Op de hoogte blijven
Meld je nu aan voor de nieuwsbrief
Boulderhal Kunststof
 

Boulderhal Kunststof

Rooseveltstraat 49e Leiden

  • mobiel 1
  • mobiel 2

Over deze locatie

In de afgelopen jaren is sportklimmen een mainstream sport geworden. Boulderen is het snelst groeiende onderdeel binnen de klimsport. Boulderen is laagdrempelig en heeft een sterk sociaal karakter. Je kunt meteen beginnen, geen gedoe met touwen en verplichte cursussen. De wanden zijn vier meter hoog met dikke valmatten eronder.

Boulderen verbetert de algehele fitheid. Je traint er kracht, uithoudingsvermogen, flexibiliteit, co÷rdinatie en behendigheid mee. Het is de perfecte manier om tijd door te brengen met vrienden en je hoofd tot rust te laten komen na een drukke studie- of werkdag.

Boulderhal Kunststof is een moderne indoor klimfaciliteit met de nieuwste grepen, goede trainingsfaciliteiten, een gezellige sfeer en een relaxte bar met goede koffie en lekker bier. Er zijn 11 circuits op kleur met in totaal 176 boulders. Elke week worden een aantal boulders vervangen om het interessant en uitdagend te houden. In een circuit kom je een groot scala aan hellingshoeken, bewegingen, grepen en modules tegen en krijg je een complete workout.


Faciliteiten

  • Douches
  • Horeca
  • Kleedruimtes
  • Lockers
  • WIFI

Activiteiten


Bijzonderheden

Geopend voor vrije inloop.
Boulderhal Kunststof hanteert andere openingstijden voor eigen leden dan hier vermeld. Mocht je buiten de hier vermelde tijden willen boulderen dan gelden de tarieven zoals de Boulderhal deze zelf vermeld.

Heb je nog nooit geklommen? Kom langs en probeer het! Je hebt geen uitrusting, cursussen of klimpartner nodig. Er zijn genoeg makkelijke circuits om te ontdekken.

Voor een eerste keer klimmen is vereist dat je je inschrijft in hun ledenbestand, waarmee je akkoord gaat met hun algemene voorwaarden en huisregels. Daarna krijg je een korte instructie van het personeel met betrekking tot de veiligheid en spelregels van het boulderen.

Je kan klimmen op je eigen indoor zaalschoenen of je kan klimschoenen huren voor € 3,50.


Beschikbaarheid

maandag
12:00 - 18:00
dinsdag
07:00 - 18:00
woensdag
07:00 - 18:00
donderdag
07:00 - 18:00
vrijdag
07:00 - 18:00
zaterdag
07:00 - 09:00
"
16:00 - 23:45
zondag
07:00 - 09:00
"
16:00 - 23:45